Closing the loop?

Ik ben Martine Oosterloo en ik werk, naast het geven van trainingen en coachsessies, als Spoedeisende Hulp-arts (SEH-arts) KNMG.

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om helder te communiceren en goed samen te werken onder stressvolle omstandigheden. Het is uitdagend om in balans te blijven in een veeleisende omgeving als het ziekenhuis. Mijn vaardigheden als SEH-arts, trainer en coach gebruik ik om collega's – individueel, maar ook in kleine groepen en teams – te trainen en bij te scholen. Dat doe ik op het gebied van 'hard skills' én 'soft skills', naast technische handelingen en vaardigheden komen dan ook samenwerking, communicatie en professionaliteit aan bod. Als coach en trainer ben ik er op gericht mensen te helpen zichzelf te helpen. 

Mijn opleiding tot trainer en coach heb ik gevolgd bij Wagner&Company (https://wagner.nl/opleidingen/trainersopleiding-post-hbo/). Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van zorgprofessionals en organisaties in de gezondheidszorg in verander- en ontwikkelprocessen. Tevens ben ik facilitator in LEGO® SERIOUS PLAY® methode en materialen, waarmee ik indien gewenst, op speelse wijze de verander- en ontwikkelprocessen kan begeleiden.

 

Closing-the-loop is mijn passie


Met het coachen en trainen van artsen en verpleegkundigen streef ik ernaar de patientenzorg beter en veiliger te maken. 

Mijn kernwaarden zijn compassie, levendigheid en positiviteit. Deze waarden zijn sinds de oprichting van Closing the Loop in 2013, de basis voor al mijn trainingen en coachsessies. Mijn cursisten inspireren mij keer op keer door hun openheid, eerlijkheid en kracht. Spelen, sparren en goede gesprekken leiden telkens weer tot bijzondere, diepgaande ontmoetingen. 

Closing the loop betekent letterlijk dat de cirkel rond is: mens, team, vakgroep of organisatie komt terug in zijn of haar kracht waarvanuit verandering ingezet kan worden.

image.jpeg