• Home
  • Leadership Life Support

Leadership Life Support

 

Training voor artsen

'Het abc van leiderschap met zelfkennis...'

Authenticiteit, Balans en Communicatievaardigheden zijn de basis van effectief leiderschap: je persoonlijke ABC. Zelfkennis is de sleutel tot effectief leiderschap!

In de training Leadership Life Support werk je vanuit persoonlijk perspectief aan deze competenties met als uitgangspunt je eigen medische praktijk.

In mijn jarenlange ervaring als SEH-arts, trainer en coach ervaar ik regelmatig hoe goede samenwerking en communicatie onder druk komen te staan onder invloed van persoonlijke factoren. Daar waar medisch kennis, technische vaardigheden en CRM kernprincipes in de opleiding aangeleerd worden, is er een opvallend vacuüm als het gaat over het ontwikkelen van de competenties samenwerking, communicatie en professionaliteit vanuit een persoonlijk perspectief. In Leadership Life Support ga je hier mee aan de slag.

Met de ontwikkeling van een stevige persoonlijke basis ben je in staat om vanuit jouw kracht leiding te nemen. Het stelt je beter in staat om (com)passievolle zorg te leveren en effectief leiderschap in al dan niet stressvolle omstandigheden te tonen.

 

Data 2021

LEADERSHIP LIFE SUPPORT TWEEDAAGSE data 2021/2022 volgen

De cursusprijs van de Leadership Life Support- tweedaagse is 1099 euro, exclusief BTW (=+21%). De cursusprijs is inclusief cursusmateriaal, 1 overnachting, catering en cursusdiner. Diner en overnachting is op de cursuslocatie. Tijdens de cursus is de locatie exclusief beschikbaar voor de deelnemers van de training. De groepsgrootte is maximaal 8 personen. Accreditatie via ABAN  (12 punten) in aanvraag. Voorovernachting mogelijk (zelf te regelen bij de accomodatie).

De training is een dynamische mix van groepsgesprekken, oefeningen doen in 2- of 3-tallen, individuele feedback en leergesprekken. In de dagtraining komen in ieder geval de volgende onderdelen naar voren:

- hoe is jouw gedrag van invloed op het gedrag van anderen?

- hoe geef ik op assertieve constructieve wijze feedback?

- hoe kom ik over op anderen en hoe presenteer ik mijzelf?

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen onderdelen buiten worden gedaan. Overnachten is op de cursuslocatie.

 

LOCATIE: nog niet bekend

 

INSCHRIJVEN

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

- je naam

- datum en naam van de training

- functie/specialisatie en organisatie waar je werkt

- BIG-nummer

 

 

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers). De opgegeven persoonsgegevens worden gebruikt voor de facturering en zodoende gedurende 10 jaar bewaard. Uw mailadres wordt gebruikt voor correspondentie over de cursussen en trainingen van closing the loop, tenzij u bezwaar hiertegen maakt. 

Foto's Leadership Life Support

Lls 9
Lls 5
Lls 8
Lls 6
Lls 12
Lls 2
Lls 3