• Home
  • Leadership Life Support

Leadership Life Support

Training voor artsen

"Know who you bring to the floor..."

Authenticiteit, Balans en Communicatievaardigheden zijn de basis van effectief leiderschap: je persoonlijke ABC. Zelfkennis is de sleutel tot effectief leiderschap. In de training Leadership Life Support werk je vanuit persoonlijk perspectief aan deze competenties met als uitgangspunt je eigen medische praktijk.

In mijn jarenlange ervaring als SEH-arts, trainer en coach ervaar ik regelmatig hoe goede samenwerking en communicatie onder druk komen te staan door persoonlijke factoren en competenties van collega's en mijzelf. Daar waar medisch kennis, technische vaardigheden en CRM kernprincipes in de opleiding aangeleerd worden, is er een opvallend vacuüm als het gaat over het ontwikkelen van de competenties samenwerking, communicatie en professionaliteit vanuit een persoonlijk perspectief. Met Leadership Life Support ga je hier mee aan de slag.

Met de ontwikkeling van een stevige persoonlijke basis ben je in staat om vanuit jouw kracht leiding te nemen. Het stelt je beter in staat om (com)passievolle zorg te leveren en effectief leiderschap in stressvolle omstandigheden te tonen.

Data 2017/2018

  • op aanvraag

De cursusprijs van Leadership Life Support is 1330 euro, inclusief BTW, cursusmateriaal, koffie, thee, lunch, diner en 1 overnachting in de luxe B&B op de cursuslocatie. De groepsgrootte is maximaal 8 personen. 

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de training (pdf).

 

Inschrijven

Download hier het inschrijfformulier (pdf). 

Sla het formulier op op je computer, vul het in en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vul de datum van de cursus die je wil volgen in bij 'opmerkingen'.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers).

Foto's Leadership Life Support

Lls 4
Lls 9
Lls 5
Lls 1
Lls 8
Lls 6
Lls 12
Lls 2
Lls 3
Lls 7