• Home
  • Leadership Life Support

Leadership Life Support

Training voor artsen

'Het abc van leiderschap met zelfkennis...'

Authenticiteit, Balans en Communicatievaardigheden zijn de basis van effectief leiderschap: je persoonlijke ABC. Zelfkennis is de sleutel tot effectief leiderschap. In de training Leadership Life Support werk je vanuit persoonlijk perspectief aan deze competenties met als uitgangspunt je eigen medische praktijk.

In mijn jarenlange ervaring als SEH-arts, trainer en coach ervaar ik regelmatig hoe goede samenwerking en communicatie onder druk komen te staan onder invloed van persoonlijke factoren. Daar waar medisch kennis, technische vaardigheden en CRM kernprincipes in de opleiding aangeleerd worden, is er een opvallend vacuüm als het gaat over het ontwikkelen van de competenties samenwerking, communicatie en professionaliteit vanuit een persoonlijk perspectief. In Leadership Life Support ga je hier mee aan de slag.

Met de ontwikkeling van een stevige persoonlijke basis ben je in staat om vanuit jouw kracht leiding te nemen. Het stelt je beter in staat om (com)passievolle zorg te leveren en effectief leiderschap in al dan niet stressvolle omstandigheden te tonen.

Data 2018

  • 8 en 9 oktober 2018

De cursusprijs van Leadership Life Support is 1350 euro, inclusief BTW, cursusmateriaal, lunch, diner en 1 overnachting op de cursuslocatie. De groepsgrootte is maximaal 12 personen. Accreditatie via ABAN voor 12 punten.

De training is een dynamische mix van groepsgesprekken, oefeningen doen in 2- of 3-tallen, individuele feedback en leergesprekken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen onderdelen buiten worden gedaan in de natuur van het Mandefjild. Er is genoeg tijd voor pauze en ontspanning om uit te rusten van de verder intensieve cursus.

 

LOCATIE

Het verblijf in stijlvolle doch eenvoudige kamers, aan de rand van het bos en op de hei, precies op het drieprovinciepunt van Groningen, Drenthe en Friesland, ligt vlakbij het dorp Bakkeveen. In de, exclusief voor deelnemers van de training, gezamenlijke huiskamer maak je op ongedwongen wijze contact met je medecursisten. De training zelf vindt plaats op loopafstand in een aparte zaal met direct uitzicht op het bos en de hei. Op deze plek ontspan je als vanzelf, wat de training tot een gegarandeerd succes maakt! Kijk op www.nieuw-allardsoog.nl voor meer informatie.

 

INSCHRIJVEN

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

- je naam

- datum en naam van de training

- functie/specialisatie en organisatie waar je werkt

- BIG-nummer

 

Klik hier om meer informatie in pdf te downloaden.

 

 

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers). De opgegeven persoonsgegevens worden gebruikt voor de facturering en zodoende gedurende 10 jaar bewaard. Uw mailadres wordt gebruikt voor correspondentie over de cursussen en trainingen van closing the loop, tenzij u bezwaar hiertegen maakt. 

Foto's Leadership Life Support

Lls 9
Lls 5
Lls 8
Lls 6
Lls 12
Lls 2
Lls 3