• Home
  • Leiderschap door zelfkennis

(Com)passievol leiderschap door zelfkennis

Wat betekent leiderschap voor jou? Leiderschap kan voor iedereen en in elke situatie een andere betekenis hebben, maar leiding geven aan jezelf, je team, je afdeling of organisatie begint áltijd met het ontwikkelen van jezelf.  

Zelfkennis begint met het ontdekken van je persoonlijke ABC (Authenticiteit, Balans en Communicatieskills). Door vanuit authenticiteit te communiceren met respect voor de ander zorg je voor verbondenheid en optimale samenwerking. Wanneer je je bewust bent van je passie, normen en waarden is het gemakkelijker in balans te blijven. Als arts of verpleegkundige kan je in trainingen en coachgesprekken van Closing the Loop nieuwe inspiratie opdoen, oude patronen leren herkennen en doorbreken en ondersteuning krijgen na het opdoen van leerpunten uit CRM- of teamtrainingen. Je verbetert de balans in je dagelijks werk en leven en je ontdekt wat (persoonlijk) leiderschap voor jou inhoudt.

Ga de uitdaging aan en volg een training of coachsessie bij Closing the Loop. Ontdek wat je wil, wat je nodig hebt en wat er nog meer in je zit!

 

 

A leader is one who knows the way, goes the way, and shows the way.

John C. Maxwell