• Home
  • Leadership Life Support

Leadership Life Support

Training voor artsen

"Het abc van leiderschap met zelfkennis..."

Authenticiteit, Balans en Communicatievaardigheden zijn de basis van effectief leiderschap: je persoonlijke ABC. Zelfkennis is de sleutel tot effectief leiderschap. In de training Leadership Life Support werk je vanuit persoonlijk perspectief aan deze competenties met als uitgangspunt je eigen medische praktijk.

In mijn jarenlange ervaring als SEH-arts, trainer en coach ervaar ik regelmatig hoe goede samenwerking en communicatie onder druk komen te staan onder invloed van persoonlijke factoren. Daar waar medisch kennis, technische vaardigheden en CRM kernprincipes in de opleiding aangeleerd worden, is er een opvallend vacuüm als het gaat over het ontwikkelen van de competenties samenwerking, communicatie en professionaliteit vanuit een persoonlijk perspectief. In Leadership Life Support ga je hier mee aan de slag.

Met de ontwikkeling van een stevige persoonlijke basis ben je in staat om vanuit jouw kracht leiding te nemen. Het stelt je beter in staat om (com)passievolle zorg te leveren en effectief leiderschap in al dan niet stressvolle omstandigheden te tonen.

Data 2018

  • 14 en 15 mei 2018
  • 8 en 9 oktober 2018

De cursusprijs van Leadership Life Support is 1350 euro, inclusief BTW, cursusmateriaal, lunch, diner en 1 overnachting op de cursuslocatie. De groepsgrootte is maximaal 12 personen. 

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de training (pdf).

 

Inschrijven

Stuur een mail met je naam, specialisatie en organisatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de datum van de cursus die je wil volgen.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers).

Foto's Leadership Life Support

Lls 4
Lls 9
Lls 5
Lls 1
Lls 8
Lls 6
Lls 12
Lls 2
Lls 3
Lls 7