HappyDoc 2021

'Werk hard met je hart'

Een veeleisende baan of opleiding, een hoge lat, een jong gezin, een leuke partner, wisselende diensten, onzekerheid in diagnoses en het leed van zieke patiënten. Hoe combineer je dat allemaal? Hoe blijf je gezond en geïnspireerd terwijl je je ambities waarmaakt? Hoe leef je je leven zonder 'survival-modus', terwijl je het beste uit je carriere én privéleven haalt? In 'Happy Doc' diep je deze vragen verder uit.

 

In HappyDoc:


  • Krijg je door middel van evidence based medicine inzicht in het hoe en waarom teveel stress een negatieve invloed heeft op je productiviteit en kwaliteit van zorg die je levert. 
  • Leer je wat je kan doen om je herstelvermogen te vergroten en je teveel aan stress te managen.
  • Leer je "hart" werken in plaats van "hard" werken
  • Leer je hoe je geïnspireerd, gezond en gelukkig kan blijven terwijl je een prachtige carrière nastreeft.

De cursus is een mooie mix van groepsgesprekken, oefeningen doen in 2- of 3-tallen, individuele feedback en leergesprekken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen onderdelen buiten worden gedaan in de natuur. Er is genoeg tijd voor pauze en ontspanning om uit te rusten van de verder intensieve cursus.

Deze training is tevens uitstekend geschikt voor groepen AIOS en verpleegkundigen (respectievelijk Happy AIOS en Happy Nurse), op maat gemaakt voor de specifieke behoeftes van de groep. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Data 2021: 

HAPPYDOC 16 + 17 maart 2021 (BASISTRAINING)

Kosten: 999 euro, inclusief koffie, thee, 2x lunch en cursusdiner, 2 trainers.

Exclusief: overnachting

Accreditatie via het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (12 punten). Maximale groepsgrootte 8 artsen.

Locatie: Hotel Pillows in Zwolle https://www.pillowshotels.com/zwolle/nl/. Een sfeervolle stadsvilla op loopafstand van het station, zie website van het hotel voor de COVID-19 maatregelen voor een veilig verblijf. 

HAPPYDOC 5 en 6 oktober 2021 (BASISTRAINING) 

Kosten: 999 euro, inclusief koffie, thee, 2x lunch en cursusdiner, 2 trainers. 

Exclusief: overnachting

Accreditatie via het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (12 punten). Maximale groepsgrootte 8 artsen. 

Locatie: volgt, regio Zwolle

 

HAPPYDOC Returns 30 maart 2021 (TERUGKOMDAG)

Kosten: 550 euro, inclusief catering en cursusmateriaal

Accreditatie via ABAN = 6 punten, max groepsgrootte 8 artsen. Link naar een beknopt programma staat hier

Locatie: Hotel Pillows in Zwolle https://www.pillowshotels.com/zwolle/nl/. Een sfeervolle stadsvilla op loopafstand van het station, zie website van het hotel voor de COVID-19 maatregelen voor een veilig verblijf. 

 

Inschrijven

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

- je naam

- datum en naam van de training

- functie/specialisatie en organisatie waar je werkt

- BIG-nummer

- dieetwensen

 

Vragen??

Voor vragen of aanvullende informatie: aarzel niet me te bellen of te mailen (zie contactgegevens)

 

KLIK HIER OM MEER INFORMATIE IN PDF TE DOWNLOADEN

 

ANNULEREN BIJ CLOSING THE LOOP

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers). Closing the Loop conformeert zich aan de geldende maatregelen rondom COVID-19 preventie en aan die van de locatie waar de training gehouden wordt en verzoekt deelnemers te annuleren bij koorts, hoesten, verkoudheid en andere klachten welke bij COVID-19 kunnen passen. De standaard annuleringsvoorwaarden zijn ook dan van toepassing. 

privacy BIJ CLOSING THE LOOP

De opgegeven persoonsgegevens worden gebruikt voor de facturering en zodoende gedurende 10 jaar bewaard. Je emailadres wordt gebruikt voor correspondentie over de cursussen en trainingen van closing the loop, tenzij je bezwaar hiertegen maakt (in dat geval is 1 mailtje naar martine@closing-the-loop.nl voldoende om je direct af te melden)

I shall be telling this with a sigh / Somewhere ages and ages hence: Two roads diverged in a wood, and I – I took the one less traveled by / And that has made all the difference.

Robert Frost, The road not taken