HappyDoc

'Werk hard met je hart'

Een veeleisende baan of opleiding, een hoge lat, een jong gezin, een leuke partner, wisselende diensten, onzekerheid in diagnoses en het leed van zieke patiënten. Hoe combineer je dat allemaal? Hoe blijf je gezond en geïnspireerd terwijl je je ambities waarmaakt? Hoe leef je je leven zonder 'survival-modus', terwijl je het beste uit je carriere én privéleven haalt? In 'Happy Doc' diep je deze vragen verder uit.

 

In HappyDoc:


  • Krijg je door middel van evidence based medicine inzicht in het hoe en waarom teveel stress een negatieve invloed heeft op je productiviteit en kwaliteit van zorg die je levert. 
  • Leer je wat je kan doen om je herstelvermogen te vergroten en je teveel aan stress te managen.
  • Leer je "hart" werken in plaats van "hard" werken
  • Leer je hoe je geïnspireerd, gezond en gelukkig kan blijven terwijl je een prachtige carrière nastreeft.

Deze training vol inzichten, tips en praktisch toepasbare vaardigheden is tevens uitstekend geschikt voor groepen AIOS en verpleegkundigen (respectievelijk Happy AIOS en Happy Nurse), op maat gemaakt voor de specifieke behoeftes van de groep. 

Data 2018

  • 8 en 9 maart 2018 (1350 euro incl BTW, overnachting(en), catering en cursusmateriaal, 2 trainers)

Accreditatie via het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing is 12 punten.

Locatie

Gelegen aan de rand van het bos en op de hei, precies op het drieprovinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe ligt conferentieoord Nieuw Allardsoog vlakbij het dorp Bakkeveen. Op deze plek ontspan je als vanzelf, wat de training tot een gegarandeerd succes maakt! Voor meer informatie: http://www.nieuw-allardsoog.nl/

Inschrijven

Download hier het inschrijfformulier (pdf). NB de training duurt 2 dagen (niet 3 zoals vermeld op het inschrijfformulier)

Sla het formulier op op je computer, vul het in en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers).

My mission in life is not merely to survive, but to thrive / and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style

Maya Angelou