HappyDoc

'Werk hard met je hart'

Een veeleisende baan of opleiding, een hoge lat, een jong gezin, een leuke partner, wisselende diensten, onzekerheid in diagnoses en het leed van zieke patiënten. Hoe combineer je dat allemaal? Hoe blijf je gezond en geïnspireerd terwijl je je ambities waarmaakt? Hoe leef je je leven zonder 'survival-modus', terwijl je het beste uit je carriere én privéleven haalt? In 'Happy Doc' diep je deze vragen verder uit.

 

In HappyDoc:


  • Krijg je door middel van evidence based medicine inzicht in het hoe en waarom teveel stress een negatieve invloed heeft op je productiviteit en kwaliteit van zorg die je levert. 
  • Leer je wat je kan doen om je herstelvermogen te vergroten en je teveel aan stress te managen.
  • Leer je "hart" werken in plaats van "hard" werken
  • Leer je hoe je geïnspireerd, gezond en gelukkig kan blijven terwijl je een prachtige carrière nastreeft.

De cursus is een mooie mix van groepsgesprekken, oefeningen doen in 2- of 3-tallen, individuele feedback en leergesprekken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen onderdelen buiten worden gedaan in de natuur van het Mandefjild. Er is genoeg tijd voor pauze en ontspanning om uit te rusten van de verder intensieve cursus.

Deze training is tevens uitstekend geschikt voor groepen AIOS en verpleegkundigen (respectievelijk Happy AIOS en Happy Nurse), op maat gemaakt voor de specifieke behoeftes van de groep. Vraag naar de mogelijkheden!

Data 2018

  • Maandag en dinsdag 25 en 26 maart 2019
  • Maandag en dinsdag 4 en 5 november 2019

1350 euro incl BTW, 1 overnachting op de cursuslocatie, catering en cursusmateriaal, 2 trainers

Accreditatie via het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing is 11 punten.

Locatie

De sfeervolle en exclusieve Hoeve Happy Balanz heeft alles wat je nodig hebt om tot rust te komen, te werken aan jezelf en goede gesprekken met je gelijkgestemde collega's te voeren. In de hoeve zijn 6 luxe kamers, 2 landhuiskamers (met samen gedeelde badkamer), een bedsteekamer (heerlijk knus, zalig bed) en de huisslaapkamer (gedeelde badkamer met de bedsteekamer). Deze 10 slaapplaatsen maakt direct het maximum aantal deelnemers aan deze training. Exclusief, kleinschalig en persoonlijk aan de oever van de IJssel, waar het stil is en s nachts nog pikkedonker. Na een dag hart-(hard)werken kan je met je medecursisten genieten van een heerlijk diner en daarna uitbuiken in de sauna, hottub of recreatieruimte (met snookerbiljart, massagestoel en tafeltennistafel). Kijk op https://www.happybalanz.nl voor meer informatie en foto's.

 

Inschrijven

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

- je naam

- datum en naam van de training

- functie/specialisatie en organisatie waar je werkt

- BIG-nummer

- dieetwensen

Vragen

Voor vragen of aanvullende informatie: aarzel niet me te bellen of te mailen (zie contactgegevens)

 

KLIK HIER OM MEER INFORMATIE IN PDF TE DOWNLOADEN.

 

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers). De opgegeven persoonsgegevens worden gebruikt voor de facturering en zodoende gedurende 10 jaar bewaard. Uw mailadres wordt gebruikt voor correspondentie over de cursussen en trainingen van closing the loop, tenzij u bezwaar hiertegen maakt. 

My mission in life is not merely to survive, but to thrive / and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style

Maya Angelou